Hvad Koster En Reklame?

Forside » Reklame » Hvad Koster En Reklame?
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 26. November 2020

Hvad koster en reklame? Svaret derpå kan være fra få øre til millionbeløb. Hvor meget en reklame koster, kommer nemlig an på, hvor du ønsker den placeret, hvor længe og hvor mange gange den skal vises.

Der er massiv forskel på priserne i forhold til, hvad en reklame koster. Det kommer an på en lang række ting, som du herunder kan se og forklaret, så du bedre kan se, hvad en reklame koster.

Det bestemmer prisen på en reklame

Det er ikke lige meget, om du køber en reklame i en avis, i et blad, i radioen, på tv eller på en hjemmeside. Dit valg af kanal og platform har nemlig meget at sige for, hvad din reklame koster.

Det næste der har en stor indflydelse på prisen for din reklame, er hvor mange gange du ønsker den vist. Vil du blot have den vist 1.000 gange, eller har du et ønske om minimum 1.000.000 visninger, så er der selvfølgelig forskel på prisen.

Blandt de dyreste reklamepladser finder du tv. Radio og aviser følger med i næste lag, mens de billigste reklamer findes online. Her kan du ofte få langt mere for pengene, end du kan de andre steder. 

Ofte er online reklamer også en bedre investering, da forbrugeren har kortere vej fra reklamen til køb, end hvis man ser en reklame på en platform i byen.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avXperten. Her kan du eksempelvis købe USB harddisk, og meget meget andet. Dette gælder dette indlæg - tak for dette.