Hvad Er Hummels Logo?

Forside » Logo » Hvad Er Hummels Logo?
Billede af: Pixabay, succo
Skrevet d. 19. April 2021

Hummels logo er en humlebi, men selve humlebien kom først på tøj, sko osv. efter 1969. Før det havde det kan været de velkendte to skarve v'er, som var deres logo. Disse v'er sad dog kun på siderne af skoene.

Hummel har altid været kendt for deres skarpe vinkelmønster langs kanterne på bukser, trøjer og sko, som også går igen på deres nuværende logo.

De siger selv, at deres logo står for det skæve, det unikke, evnen til at gøre uventede ting og gøre ting som er ud over det sædvanlige. Virksomheden tror på det skæve og samtidig har de også en passion for det originale arbejde.

Det går også godt i spænd med det, som en humlebi jo gør. Den kan meget uventet vælge at stikke eller bide dig - imod alle odds faktisk. Det er det, Hummel går efter. De vil altid stræbe efter at gøre tingene anderledes, altid gøre lidt mere for at have mere kant. De vil ikke være som alle andre.

Du finder mest logoet på tøj indenfor sportsverden, især fodbold, håndbold og basket. Du kan dog også sagtens købe tøjet i en almindelig sportsforretning.

Selve Hummel bliver grundlagt af Albert Messmer og Michael Ludwig Messmer i 1923 og bliver i 1975 opkøbt af en dansk importør.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet dette tekstindlæg. Hos Perlen Odense køber du et stort udvalg af Sif Jakobs tilbuds varer. Herfra siger vi tusind tak.