Hvorfor Er Apples Logo Et æble?

Forside » Logo » Hvorfor Er Apples Logo Et æble?
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 22. February 2021

Apple Logo af det stilrene æble, der er blevet taget en bid af, er et af verdens mest genkendelige og eftertragtede logoer. Over alt i verden kan man genkende det, og alle kobler det sammen med noget af det bedste inden for vestlig teknologi. Men hvad betyder det egentlig? Det afslører vi i dette indlæg.

Hvorfor er Apples logo et æble? Apples Logo har været meget omdiskuteret, og der er gået mange rygter om, hvorfor der er et bid i æblet. Svaret er dog relativt banalt, deres logo er et æble, fordi virksomheden hedder Apple, og der er taget et bid af æblet, så man kan se, at det er et æble, og ikke eksempelvis en tomat.

Der har som nævnt været mange teorier om, hvorfor der er taget et bid af æblet i logoet. De alle er faktisk langt mere interessante end den rigtige. En af de mest populære er teorien om, at det var en hyldest til matematikeren, og grundlæggeren af teknologien bag computeren, Alan Turing. Alan Turing døde som bekendt ved at spise et forgiftet æble.

En anden teori går på, at det skulle være en reference til det æble, som Eva og Adam tog et bid af i Paradisets have.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til teksten på netop denne artikel. Hos Perlen Odense bestiller du et stort udvalg af Sif Jakobs varer. Herfra siger vi tusind tak.