Hvad Koster Et Banner?

Forside » Banner » Hvad Koster Et Banner?
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 13. November 2020

Hvad koster et banner? Det er svært at give en universal pris på det spørgsmål, for det kommer an på, om det dækker over en grafisk produktion eller køb af reklamepladsen til et banner.

Du kan dog få svaret på begge dele i denne artikel, hvor vi ser på, hvad det koster at få lavet et banner, samt hvad det koster at købe et banner i form af annonceplads.

Det koster et banner

Skal du have lave et banner, hvor det skal udarbejdes og produceres af en grafisk designer eller lignende, så vil det som regel koste mellem 500 kr. og 2.000 kr. 

Prisen kan nemt blive højere, hvis størrelsen eller kravene til banneret øges. En pris på op til 5.000 kr. for et banner er absolut ikke umuligt.

Det er derfor altid en god ide at have sit budget og sine krav til et banner på plads, når du skal indhente priser på det.

Er der tale om, hvad det koster at få et banner på en hjemmeside, så er der lige så stor forskel. Her spiller især antallet af visninger og besøgende ind i forhold til prisen.

Her er en CPM pris på 100 kr. langt fra ualmindelig. CPM betyder pris for 1.000 visninger. Tommelfingerregelen er, at jo flere visninger en side har - og jo større medie det er, jo højere vil prisen for et banner være.

Til slut vil vi hurtigt takke avXperten for have støttet muligheden for at udarbejde, dette indlæg. Hos avXperten kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af panini maskine produkter. Heraf markatet på indhold.