Mest Kendte Logoer

Forside » Banner » Mest Kendte Logoer
Billede af: Billede af Pixaline fra Pixabay
Skrevet d. 20. April 2021

Når det kommer til logoer, så findes der jo en milliard og flere til. Men nogle er helt sikkert mere genkendelige end andre. Det hænger nok bedst sammen med det firma der står bag og hvad de producerer.

Her er der nogle eksempler på nogle af de mest kendte logoer:

  1. Apples æble logo, hvor der er taget en lille bid oppe i det højre hjørne. Det er nok de færreste der ikke kender til Apples produkter og deres logo, da de fleste mennesker i dag ejer en iPhone, IPad eller MacBook.
  2. Ferraris hingst logo. Hvem har ikke drømt om en tur i den lynhurtige bil, med det gule hestelogo, som størstedelen af alle mænd drømmer om at eje.
  3. Facebooks blå logo med et lille f indeni. Facebook har eksisteret i mange år efterhånden og hvem har ikke haft eller har stadig en profil derinde. Det er stedet, hvor man kan holde lidt øje med hvad folk fra efterskolen, gymnasiet eller noget helt tredje, går og foretager sig.
  4. YouTubes røde logo med et play tegn indeni. Alle er efterhånden bekendt med YouTube i dag og rigtig mange har en profil derinde, hvor de enten ser eller uploader videoer. Nogle sangere, som for eksempel Justin Bieber, startede deres karriere på YouTube.

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: smykker. Derfor er dette indhold markeret.