Hvordan Laver Man Et Banner?

Forside » Banner » Hvordan Laver Man Et Banner?
Billede af: Pixabay
Skrevet d. 12. November 2020

Det er faktisk ganske let at lave et banner, når du skal have et banner på din hjemmeside. Du behøver faktisk hverken have de store grafiske evner eller have betalt for bestemt software, for at du kan lave et banner til en hjemmeside.

Her i denne artiklen får du en guide til, hvordan du laver et banner, så du nemt og ubesværet kan lave nye bannere til din hjemmeside.

Sådan laver man et banner

Du kan lave bannere i diverse grafiske og billedredigeringsprogrammer. Du kan faktisk også gøre det i noget så simpelt som Microsofts Paint. 

Hvis du ikke vil betale penge til diverse former for software, hvori du kan lave bannere og anden grafisk materiale, så har du muligheden for at gøre det via webløsninger.

Med webløsninger som Canva har du en lang række af de features lige ved hånden, som du skal bruge for at lave et ganske enkelt og simpelt banner. Så med mindre du ønsker grafik og effekter deri, så kan du komme rigtigt langt med Canva som en gratis løsning.

Her trækker du blot billeder og tekst på og placerer det, som du ønsker, at det skal fremstå på banneret.

Inden du går i gang med at designe dit banner så husk at sæt størrelsen på banneret i den opløsning, som den platform, hvorpå banneret skal bruges, kræver, for at du får den optimale visning ud af det.

Dette tekstindhold er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. avXperten forhandler blandt andet el løbehjul. Dette gælder dette tekstindhold - tak for dette.